Over Strand

Over ons

Strand is een gespecialiseerde adviespartner met een missie om vorm te geven aan de toekomst van de mensen met wie we samenwerken. Baanbrekend en gedurfd in ons professionele advies bereiken we samen buitengewone resultaten.

Ons doel is om meerwaarde te creëeren, door de inzet en de deskundigheid van onze experten(teams), in lijn met de bedrijfsdoelen van onze klant.

Onze diensten omvatten consulting, freelancing, projectdetachering, projectbeheer, servicebeheer/outsourcing, opleiding en vaste aanwerving.

Wij zijn experts op het gebied van kwaliteitsbeheer, regelgeving, onderzoek & ontwikkeling en supply chain management binnen de farmaceutische, biotechnologische en medisch-technologische sector.

Onze waarden

Menselijk

bijvoeglijk naamwoord | men·se·lijk 

van, gerelateerd aan of kenmerkend voor mensen; representatief voor of gevoelig voor de sympathieën en zwaktes van de menselijke natuur.

Gedurfd

bijvoeglijk naamwoord | ge·durfd

Opvallend anders of ongewoon; een sterk, dynamisch of helder uiterlijk hebben; moed of durf vereisen of tonen.

Passen we bij elkaar?

Of we nu de telefoon opnemen of de aanwervingsstrategie bespreken voor een belangrijke klant, stellen we één vraag centraal: handelen we op een menselijke manier? 

Sluit je aan bij ons teamvan meer dan 120 Strandies! Als je eigenzinnigheid omarmt en menselijkheid en durf hoog in het vaandel draagt, ben je misschien wel de volgende Strandie!

Ons team

Bij Strand geloven we in de kracht van community. Onze talentmanagers werken dag in dag uit aan een aantrekkelijk programma om ons team betrokken te houden en om voorop te blijven op het gebied van expertise in Life Sciences. We organiseren daarom regelmatig inspirerende workshops, kennissessies en leuke afterwork evenementen. Strand biedt jou een stimulerende omgeving die jou als individu vorm geeft en je groeipotentieel maximaliseert!

Ontdek de carrièremogelijkheden bij Strand

Om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van wat er bij Strand gebeurt, hebben we Epione in het leven geroepen. Deze app zorgt voor een korte communicatielijn met ons team en je mede-Strandies, geeft je meldingen wanneer er nieuwe berichten worden gepubliceerd en houdt je op de hoogte van aankomende evenementen.

Ik beveel Strand aan vanwege de geweldige mix van professionaliteit en de familiale sfeer. Wie droomt er niet van om te werken omringd door positieve vibes terwijl je geholpen wordt en er echt naar je geluisterd wordt? Het beste voorbeeld is het grote aantal evenementen dat Strand organiseert. Deze zijn telkens een succes omdat alle consultants erheen willen om elkaar terug te zien en dan met veel positieve energie terugkomen om hun opdracht bij de klanten voort te zetten.

Maxime Dubois
Project Consultant ‐ Strand

Maak kennis met het team

Talent staat bij ons centraal.