Wij zijn Life Sciences experten

Ons team is helemaal thuis in de Life Sciences industrie. Al meer dan 13 jaar schrijven we samen met onze klanten in de pharma, medische, en biotechnologie een succesverhaal!

Onze expertise

Quality Management at Strand

Quality Management

Onze klanten rekenen op onze experten voor advies en oplossingen voor kwaliteitssystemen, processen, compliance, audit management en operational excellence. 

Strand has plenty of expertise in Regulatory Affairs within the Life Sciences industry

Regelgeving

Wettelijke richtlijnen en industrie standaarden zijn complex. Wij bieden nauwkeurige ondersteuning voor zowel strategische als operationale activiteiten. We faciliteren ontwikkeling, goedkeuring en algemene compliance van de producten van onze klanten. 

Research & Development at Strand

Onderzoek & ontwikkeling

Onze domeinexperten helpen klanten met de verkennende, experimentele en innoverende processen gericht op de voortgang van wetenschappelijke kennis. Op die manier ondersteunen we de ontwikkeling van hun producten, therapieën, en technologieën. 

Supply Chain Management at Strand

Supply Chain Management

Van rauwe materialen tot de eindgebruikers, het verzekeren van beschikbaarheid en kwaliteit in een efficiënte supply chain is een wereld op zich. Wij begeleiden onze klanten met kennis van zaken bij elke stap.

Waarom samenwerken met Strand

Als community, en als consultancy partner begrijpen we de complexiteit van uw markt. Wij zijn een boetiek consultancy partner voor pharma, medtech en biotech bedrijven. 

Sinds 2009 is ons team toegespitst op de pharmaceutische, medisch-technologische en biotechnologische industrie. Vandaag telt onze community meer dan 120 bekwame consultants met een enorme schat aan kennis en expertise.

Wij zetten talent centraal

Wij zetten in op het ontwikkelen van ‘T-shaped’ professionals: zij hebben zowel een diepgaand begrip van uw markt en zijn zelf vakspecialisten. 

Consultants bij Strand kunnen rekenen op een waaier van training, kennisdelingssessie’s, aandacht voor carrièreontwikkeling en geweldige projecten om hun ervaring in Life Sciences op te bouwen. 

120 +
Consultants

45 +
Tevreden klanten

400 +
Succesvolle projecten

Ontdek onze diensten

Van project staffing tot permanente rekrutering, wij ondersteunen u in de zoektocht naar de juiste expert voor uw uitdagingen.-

Voeg de expertise van onze community toe aan uw processen! Leer meer over hoe we Life Sciences ondernemingen ondersteunen. 

Over onze diensten

Strand is een plaats waar community, fun en ontwikkeling centraal staat. We worden écht gemotiveerd de beste versie van onszelf te zijn.

Strand is a place for community, fun, development, and growing together to be a better version of ourselves.

Glorian Coeckelberghs
Talent Acquisition Specialist ‐ Strand