Wat we doen

Wij zijn Strand, dé adviespartner voor bedrijven in de farmaceutische, biotech en medtech sector.

De expertise van ons team van consultants omvat verschillende domeinen, zoals kwaliteit, regelgeving, geneesmiddelenbewaking, onderzoek & ontwikkeling en supply chain management.

Strand consultancy services in Life Sciences explained

Onze diensten 

Op zoek naar ondersteuning voor uw projecten? U kunt bij ons terecht voor consulting, freelancing, projectdetachering, projectbeheer, servicebeheer/outsourcing, opleiding en vaste aanwerving.

Life science photo for Strand's expertise in the field

Sectoren

Strand is uw partner in Life Sciences. Wij zijn actief in de farmaceutische, medisch-technologische en biotechnologische sector.

Strand's expertise in Life Sciences as a consultancy partner: pharma, medtech and biotech

Expertise waarop u kunt vertrouwen

Onze experten houden vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen. Van kwaliteitsbeheer tot regelgeving, onderzoek & ontwikkeling en supply chain management. 

Strand offers everyone the chance to learn continuously within their field of life sciences expertise

Continu leren 

Onze kennis continu aanscherpen, is deel van ons DNA. We zorgen ervoor dat ons team op regelmatige basis de nodige gespecialiseerde opleiding krijgt. Zo houden we onze standaard op het hoogste niveau.

10 +
jaar ervaring in Life Sciences

120 +
Consultants

400 +
Succesvolle projecten

Strand helps you grow your career in Life Sciences

Bouw je carrière uit bij Strand

Je kunt in elke fase van je loopbaan toetreden tot ons team. Of je nu pas afgestudeerd bent of een ervaren professional, we ontmoeten je graag!

Wat ik het fijnst vind aan Strand, is dat ik hier deel uitmaak van een community van experten. Kennis delen en continu bijleren is echt deel van het DNA!

Marjorie Robin
Pharmacovigilance Quality Improvement Partner ‐ Strand

Over Strand 

Strand is een gespecialiseerde adviespartner voor bedrijven die nood hebben aan expertise op het vlak van kwaliteitsbeheer, regelgeving, onderzoek & ontwikkeling en supply chain management. 

We staan in de sector bekend om onze expertise op het gebied van farma, bio- en medische technologie, en vooral vanwege ons dynamisch team van Strandies!

Leer meer over Strand